De schuldenlast van huishoudens volgens rentetarieven
De regering heeft geoordeeld dat als de inflatie in de VS de rentetarieven zou verhogen, de druk op de basisrentetarieven van Korea zou worden verhoogd en uiteindelijk zou worden belast met de schuld van huishoudens. De regering kondigde op 17 juli een "herziening en implicatie van het economisch beleid van de Amerikaanse regering in Biden" […]

De regering heeft geoordeeld dat als de inflatie in de VS de rentetarieven zou verhogen, de druk op de basisrentetarieven van Korea zou worden verhoogd en uiteindelijk zou worden belast met de schuld van huishoudens.

De regering kondigde op 17 juli een "herziening en implicatie van het economisch beleid van de Amerikaanse regering in Biden" aan, waarin de ministers van Buitenlandse Zaken en Economische Samenwerkingsfondsen werden voorgezeten door Hong Nam-ki, vice-premier en minister van Strategie en Financiën, die de regeringskantoren voorzat.

Ten eerste oordeelde de regering dat het mogelijk was om het Amerikaanse economische paradigma te veranderen, met meer dan 100 dagen nadat de Amerikaanse regering Biden was gelanceerd.

De regering legde uit dat de Shinkeinzistische geleerde (bidenomics) ook vreest dat overmatige financiële uitgaven een sterke inflatie zullen veroorzaken, en dat er kritiek is op de overmatige overheidsschuld en de inefficiëntie van de cash-ondersteuning voor mensen met een laag inkomen.

De regering zei dat de mogelijkheid van succes en vertraging waarschijnlijk zal zijn, afhankelijk van het feit of de inflatie is ontstaan ​​en of de Democratische Partij de verkiezingen in 2022 wint.

De regering zei dat het grote financiële beleid van de Verenigde Staten een macro-economische factor zal zijn als gevolg van de toenemende export van Korea naarmate het lokale particuliere consumptie-gecentreerde economische herstel leidt.

Er wordt echter gesuggereerd dat de verhoging van vennootschapsbelasting en kapitaalwinstbelastingen de bedrijfsactiviteiten kan verminderen en op de middellange en lange termijn als een factor kan dienen voor de Amerikaanse en wereldwijde groei. De regering merkte op dat de wereldwijde waardestijging van 폰테크 activa als gevolg van de toegenomen liquiditeit, de volledige inflatie als gevolg van gebrek aan aanbod en de bezorgdheid over de stijging van de rentetarieven ook onzekerheid factor waren.

De regering legt uit dat de regering preventief moet voorbereiden op belasting- en milieukwesties, zoals de wereldwijde minimumbelasting en digitale belastingen, die door de regering Biden zijn voorgesteld, en dat de druk op de basisrentetarieven en de last van het beheer van de schuldenlast van huishoudens nauwlettend moet worden gecontroleerd wanneer de rente wordt verhoogd.

De regering benadrukte dat het "minder zou moeten reageren op de snelle verschuiving in de inflatieverwachting van de markt voor downtown, de mogelijkheid van een stijging van de volatiliteit in het geval van de Fed en het falen van de markt om te ademen."

"We zullen marktstabiliteitsmaatregelen uitvoeren bij het controleren van de trends in de financiële en buitenlandse markten, terwijl we de trends in de buitenlandse en buitenlandse markt volgen," zei hij. "We moeten de wisselkoersconflicten met de Biden-regering voortzetten en de wisselkoersconflicten voortzetten."

Ondertussen benadrukte Hong Nam-ki, vice-premier en minister van Strategie en Financiën, dat het de laatste tijd grondig beheert van mogelijke externe risicofactoren zoals wereldwijde inflatie en buitenlandse financieringsfluctuaties, en benadrukte dat het grondig beheren van externe risicofactoren in de tweede helft van dit jaar noodzakelijk is om de snel herstel van de economie in Korea te ondersteunen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다