Jag betalar beloppet bekvämt eftersom jag bara behöver betala återbetalningen.
Den senaste tidens pandemi får ekonomin att växa negativt och konsumenternas plånböcker är tätt stängda eftersom de inte vet vad som kommer att hända i framtiden. För att göra saken värre genomför regeringen social distansering för att förhindra spridningen av Corona, vilket hindrar butiker från att arbeta under mer än en viss tid, vilket gör […]

Den senaste tidens pandemi får ekonomin att växa negativt och konsumenternas plånböcker är tätt stängda eftersom de inte vet vad som kommer att hända i framtiden. För att göra saken värre genomför regeringen social distansering för att förhindra spridningen av Corona, vilket hindrar butiker från att arbeta under mer än en viss tid, vilket gör livet för småföretagare svårt.

Eftersom egenföretagare inte 휴대폰소액결제 kan överleva om de bara begränsar affärer, ger regeringen olika stöd, bland annat koronalånet för enskilda företag. Även om räntan sänks och småföretagare kan använda den till en generös gräns, ges den inte gratis, men det är ett lån, så var försiktig eftersom den blir en skuld efter att ha fått den.


Även om koronalånet för privata företag har fördelen att det har en låg ränta, kan det vara betungande att debiteras senare även om räntan är låg, eftersom den vanligtvis lånas med ett stort belopp på 1 ~ 20 miljoner vann. Framför allt kan det vara svårt att återbetala efter att ha lånat pengar eftersom försäljningen faller.

I så fall finns det ett förfarande som hjälper dig att betala tillbaka den befintliga skulden genom att konsolidera den, och det är att använda den enskilda affärsrehabiliteringen. Eftersom återbetalningsbeloppet bestäms utifrån försäljningen är det lättare att minska skulden än att betala av den själv.


Om du är försenad kan det vara svårt att göra affärer medan du tar emot inkasso, men om du använder den process som domstolen hjälper kan du komma ur inkassot efter att ett föreläggande utfärdats och du kan eliminera de faktorer som stör med affärer.

Man kan säga att det är ett optimalt förfarande för återbetalning av skulder eftersom det inte bara kan förhindra samtal, besök och texter från insamlingsorganet utan också beslag av materiell personlig egendom som följer efter en betalningsorder. Det finns många som inte har råd med skulden efter att ha fått Corona-lånet från enmansföretaget och kämpar med uppmaningen från inkassobyrån.


Jag kommer att visa dig ett exempel på en privat företagare som hade svårt att betala sina skulder efter att ha mottagit ett koronalån och sedan betalade sina skulder genom personlig rehabilitering. Jag har två anställda och driver en tillbehörsbutik. De var främst i exportbranschen för att sälja genom att importera billiga varor från Kina och sälja dem med marginal i Japan.

Innan Corona utbröt kom japanerna fritt till Korea för att se och köpa produkter, men eftersom det var svårt att komma in i Korea på grund av en epidemi, fanns det inget japanskt folk att se produkterna och försäljningen började sjunka. Bara för att min försäljning sjönk minskade butikskostnaderna och administrationskostnaderna inte samtidigt, så det var betungande att driva en butik, så jag hade inget annat val än att organisera de anställda jag arbetade med.


Även om jag hade råd med det i viss utsträckning genom att omorganisera personalen var det tillfälligt och jag kunde inte fortsätta att generera inkomster, vilket gjorde livet ännu svårare. Under tiden hörde jag att regeringen gav stöd så att jag kunde låna pengar till en låg ränta, så jag begärde en granskning från en finansiell institution och jag kunde låna 30 miljoner won, det belopp jag ville ha.

Tidigare, när jag drev en butik, kunde jag betala butiksskatten medan jag tog prover och betalade ränta och ränta för att låna 50 miljoner vann för att köpa tyger och material. Problemet var att den omedelbara krisen kunde övervinnas, men krisen började komma efter att de 30 miljoner vann lånat ut.


Även om räntan var låg tillkom den till ränta och ränta, så det blev omöjligt att betala butikens underhålls- och förvaltningskostnader. Som ett resultat av att jag fick mycket information om hur jag kunde övervinna dilemmaet med att behöva betala av skulderna när min inkomst fortsätter att sjunka, hade jag inget annat val än att rehabilitera mig själv som ensamägare.

Jag tjänade tillräckligt med inkomster för att ansöka om ett domstolsassisterat förfarande, så allt jag behövde göra var att lägga fram ett ärende och gå vidare. Jag försökte faktiskt göra det själv, men jag hade svårt att förbereda och fylla i dokumenten, så jag hittade ett kontor som kunde hjälpa mig och tog sedan över ärendet. Uppenbarligen hanterade en erfaren professionell det, så det gick snabbare än när jag själv förberedde ärendet.


Eftersom jag var inkomstgivare för företag var det inte lätt att förbereda skatteuppgifterna som jag hade betalat för att bevisa min inkomst. Ändå fick jag veta att denna procedur var mitt sista hopp, så jag förberedde det steg för steg och med hjälp av kontoret kunde jag skriva och skicka in ersättningsplanen och uttalandet på ett snyggt sätt.

Personligen förväntade jag mig ett besöksförbud, men orsaken till min skuld var 30 miljoner vann på grund av epidemin och de befintliga 50 miljoner vann lånades för att samla in prover och sälja mer, så det var inget problem, så besöksförbudet utfärdades . Efter att ha mottagit besöksförfarandet betalade jag inte skulden och räntan, men även detta ensam gjorde mina levnadskostnader så jag kunde leva ett bekvämare liv.


Efter beslutet att starta var borgenärsmötet inställt, men jag betalade bra utan att inte betala återbetalningsbeloppet, och rehabiliteringskommissionären ringde till mig och sa att det inte fanns något behov av att delta i mötet eftersom det inte fanns något speciellt. När beslutet om godkännande har fattats behöver du bara betala det fastställda återbetalningsbeloppet så att du kan betala beloppet bekvämt.

Jag hade turen att kunna få återbetalningsplanen erkänd så att jag kunde få ett avstående om jag betalade av räntan, men också betalade av huvudmannen eftersom försäljningen föll mycket, men inte allt. Det finns många som fick ett Corona-lån från ett privat företag för att leva som jag, men situationen har blivit värre. När det är svårt att betala tillbaka skulden, försök inte betala den ensam, utan försök att betala den genom individuell rehabilitering.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다