Moeilijke maar goede prestatie
Voor de economische business werd een nieuwe managementslogan genaamd "DREAM 2020, the begin of change" geselecteerd voor 2020 en ingevoerd in een systeem om een duurzame economische business te realiseren gericht op distributie, verkoop en export van zeevruchten. Het bedrijf verhoogde met name de waarde van 백링크 vissersproducten door hun marktdominantie uit te breiden door […]

Voor de economische business werd een nieuwe managementslogan genaamd "DREAM 2020, the begin of change" geselecteerd voor 2020 en ingevoerd in een systeem om een duurzame economische business te realiseren gericht op distributie, verkoop en export van zeevruchten. Het bedrijf verhoogde met name de waarde van 백링크 vissersproducten door hun marktdominantie uit te breiden door de aankoopexpertise te versterken, en promootte de diversificatie van online en offline winstkanalen, zoals de ontwikkeling van bewerkte voedingsmiddelen en uitbreiding van verkoopkanalen. Daarnaast richtte het zich op het leggen van de basis voor duurzaam economisch zakendoen, zoals het ontwikkelen van nieuwe producten op maat voor export en het uitbreiden van de verkoop van zeevruchten in het buitenland.

Bovendien, ondanks de wereldwijde crisis van COVID-19, verkeert de visserijcoöperatieve economische onderneming in een crisis, zoals het organiseren van een taskforce voor de distributie van visserijproducten (TF) om de distributietrends in productie- en consumptiegebieden te volgen en om een consumptie van zeevruchten te houden promotie evenement om schade aan de vissers een minimum te beperken. reageerde snel. Dienovereenkomstig behaalde het bedrijf, ondanks de verslechtering van het ondernemingsklimaat, zoals een daling van de olieprijzen en een daling van de schoolmaaltijden als gevolg van de COVID-19-uitbraak, opmerkelijke resultaten, met een bedrijfsprestatie van 1.308,1 biljoen KRW en een netto-inkomen van KRW 5,4 miljard, een stijging van KRW 2,9 miljard ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

In de openbare verkoop hebben we het aantal zendingen op populaire vissoorten verhoogd, zoals het uitbreiden van aankopen en directe verzendingen via de exploitatie van zes openbare markten, en hebben we de oprichting van een correct distributiesysteem voor zeevruchten bevorderd door het kwaliteitsbeheer van activa en continue het beheer en het toezicht op de deugdelijkheid van obligaties tussenpersoon groothandelaren. het geplaatst KRW 239.800.000.000 in de prestaties, een stijging van KRW 8 miljard.

Het groepscateringbedrijf zocht actief naar een manier om zeevruchten te verkopen door in 2020 de 'Seafood Meal Challenge' en 'Seafood Package' te promoten, ondanks de moeilijke zakelijke omstandigheden waarin het aantal mensen dat drinkwater drastisch vermindert als gevolg van schoolbeperkingen als gevolg van Corona 19 en online klassen.. In de verkoopsector werden evenementen voor consumptiebevordering gepromoot via online en offline verkoopkanalen om te reageren op de binnenlandse economische vertraging en het verzwakkende consumentenvertrouwen. De directe verkoopactiviteiten, die verkopen aan grote retailers en sociale kanalen, boekten 33,4 miljard won, een stijging van 8,2 miljard won ten opzichte van het voorgaande jaar, en online bedrijven zoals Suhyup Shopping (13 miljard won) en thuiswinkelen 55,3 miljard won, die reageerde op untact consumptie, ook gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar, resp. geleverde prestaties.

In de handelssector hebben we, om de export van binnenlandse visserijproducten uit te breiden, 10 handelsondersteuningscentra in 7 landen geëxploiteerd en hebben we op verschillende manieren inspanningen geleverd om verkoopkanalen voor exporterende bedrijven te openen door voortdurende ondersteuning, zoals de werking van de Koreaanse Paviljoen op de niet-face-to-face internationale expositie te wijten aan COVID-19. Door het versterken van sales promotion marketing en uitbreiding van niet-face-to-face online distributiekanalen, exporteerde $ 21.570.000 (3433 ton) van de binnenlandse zeevruchten.

De aankoop bedrijf is een bedrijf dat ondersteunt productie-activiteiten en verlicht de economische last door het leveren van de vissers met een stabiele aanvoer van duty-free olie en materialen en apparatuur die geschikt zijn voor de werkomgeving. Als gevolg hiervan, de tax-free voordelen voor de vissers bedroeg 728,3 miljard gewonnen. Als gevolg van verschillende promotionele activiteiten voor de deelname van aangesloten vakbonden aan de systeemaankoop en de gesubsidieerde activiteiten van de lokale overheid, boekten de spelersmaterialen en uitrustingen bovendien 26,6 miljard gewonnen spelersmateriaal en 78 miljard gewonnen apparatuur en materialen, respectievelijk .

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다