De kern is de tweede gratis agent, die de FA-kwalificaties opnieuw toepast
De buitenlandse pers prees ook de fantastische 'out-frontcross' van Son Heung-min (29, Tottenham). Tottenham won de wedstrijd met 1-0 in een 26-ronde uitwedstrijd in de Engelse Premier League voor het seizoen 2020-21 met Fulham, die werd gespeeld in Craven Cottage, Londen, Engeland, 3:00 uur (Korea Time). Tottenham bleef achtste met 12 overwinningen, 6 gelijkspel en […]

De buitenlandse pers prees ook de fantastische 'out-frontcross' van Son Heung-min (29, Tottenham).

Tottenham won de wedstrijd met 1-0 in een 26-ronde uitwedstrijd in de Engelse Premier League voor het seizoen 2020-21 met Fulham, die werd gespeeld in Craven Cottage, Londen, Engeland, 3:00 uur (Korea Time).

Tottenham bleef achtste met 12 overwinningen, 6 gelijkspel en 42 punten; terwijl Fulham niet uit de degradatie kwam met 4 overwinningen en 11 gelijkspel en 12 verliezen (23 punten en 18e).

Son Heung-min leidde de aanval van het team door een selectie te maken met Kane, Ali en Vale.

Son Heung-min's geavanceerde technologie kwam in de eerste 18 minuten. Tottenham sneed de bal af en Caine pakte de bal in de tegenaanval. Kane opende de pas voor Son Heung-min aan de linkerkant en ging rechtstreeks naar het midden.

Nadat hij de bal had getrapt, zag hij een keer een shootout en reed hij zonder vertraging door met een rechtervoet outfront-schop. Kane, die het in de war bracht, had het verbonden met Heather Shooting, maar werd geblokkeerd door de andere Areola-keeper.

Hij was ook enthousiast over de geavanceerde technologie van Son, die de bal precies schopte met een out-front schop. Na de wedstrijd legde de Britse mediavoetballer Londen een zonsondergang uit en zei: "Ik had deze goede channes moeten hebben gehaald, maar ik had niet kunnen slagen", nadat ik de pols had geuit dat "17 minuten in de eerste helft, een outside-kick, een echt favoriete (Delightful outside of the foot cross) cross aan Kane had verbonden."

"Maar een paar minuten later (19 minuten in de eerste helft) leidde Dele Ali Son's lage kruis zonder fouten 스포츠중계 naar Adarabioyo's zelfverzekerde doelpunt. Op het laatste moment van de eerste helft probeerde Son Heung-min met de hulp van Ali een header-shoot te maken, maar hij trok zich terug naar links van de doelpunten, en zei: "In de tweede helft heeft Son veel bijgedragen aan de verdediging."Als gevolg hiervan waren de beoordelingen van de twee spelers sterk verwarrend: Son Heung-min scoorde 7 punten en Kane scoorde 5 punten.

De schaapsport (34, NK) die de 'beste catcher' wordt genoemd, zal naar een ander team gaan tijdens de tweede gratis agent (Free Agent). Zodra de fossil is geplaveid, heeft het zijn laatste vierde jaarsalaris laag gezet. Vergeleken met het eerste jaar, is het met de helft gedaald.

Voorafgaand aan het seizoen 2019 tekende de NC voor een totaal van 12,5 miljard won voor vier jaar, 6 miljard won aan contracten en 6,5 miljard won voor een totaal jaarsalaris, wat toen niet werd onthuld hoeveel jaarsalaris het was.

KBO kondigde op 4 augustus de registratie aan van de KBO-spelersgroep van 2021 en verzamelde een miljard jaarsalaris per jaar. De hoeveelheid won 2 miljard in 2019, 2 miljard in 2020 en 1,5 miljard won in 2021.

Het jaarsalaris van volgend jaar, het laatste jaar van de overeenkomst, zal een miljard gewonnen worden. Het zal worden gehalveerd in vergelijking met 2019 en 2020.

De kern is de tweede gratis agent. Als de regels veranderen, worden ze B-cijfers als ze opnieuw worden gekwalificeerd. Als je een speler van een ander team inschakelt, krijg je 100 procent van je salaris in het voorgaande seizoen en een andere 25, of 200 procent van je salaris in het voorgaande seizoen.

Hoewel er geen bloeding is, is het minder belast dan de A-klasse (een andere dan 200% van het vorige seizoen en 20 van de beschermers of 300% van het jaarsalaris van het voorgaande seizoen).

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다