De lopende leningen van de zelfstandige Corona
De Bank of Korea voorspelt dat de rente op de leningen voor huishoudens voorlopig zal blijven stijgen als gevolg van de effecten van onroerend goed, aandeleninvesteringen of zelfstandige leningen van de woonplaats. De recente stijging van de huizenprijzen kan worden geanalyseerd als een gevolg van de bezorgdheid over het gebrek aan aanbod en de stijgende […]

De Bank of Korea voorspelt dat de rente op de leningen voor huishoudens voorlopig zal blijven stijgen als gevolg van de effecten van onroerend goed, aandeleninvesteringen of zelfstandige leningen van de woonplaats. De recente stijging van de huizenprijzen kan worden geanalyseerd als een gevolg van de bezorgdheid over het gebrek aan aanbod en de stijgende prijzen van de charter.
In plaats van een natuurlijk aspect te zijn vanwege de stijgende activaprijzen, kan worden gezien dat de stijgende korona-spreiding versnelt en dat de angst voor economische onzekerheid wordt weggenomen. Als deze richting blijft bestaan, zal het aantal mensen dat een individuele reïncarnatie ondergaat, toenemen, samen met de kloof tussen de armen en de armen die lijden aan de inflatie van de prijzen.
Als je niet in staat bent om de eigen Corona-lening te regelen, zal het leiden tot een rouw. Als dit wordt beperkt door terug te keren, zal het bedrag van de schuld dat je al hebt, veel hoger zijn dan de limiet die je kunt betalen. Het is moeilijk om de redenering op te lossen en het wordt moeilijk om mentale stress te vermijden, omdat het moeilijk is 폰테크 om het op te lossen, tenzij de inkomensomstandigheden op grote schaal worden verbeterd. Ik heb een stap in de richting van het oplossen van deze situatie voordat de uitvoering van de wet wordt uitgevoerd. Vandaag wil ik weten wat er met deze remedies kan gebeuren.
Als de aanvrager actief bereid is om terug te betalen, is een systeem dat voldoende mogelijk lijkt, een manier om de vroege economische rampen realistischer te helpen. Maar iedereen moet kijken of je het voor elkaar hebt, omdat het te veel voordeel heeft om te helpen. Eens een actieve terugbetalingswens moet worden gezien als een reële monetaire waarde.
Je kunt zien dat je een tijdje in staat bent om te veranderen, terwijl je in een economische activiteit bent. Omdat de rest van het land wordt gecorrigeerd voor de minimumkosten, moet het een hogere inkomensverdiener zijn dan de minimuminkomenskosten die overeenkomen met 60 procent van het gemiddelde inkomen.
Ten tweede moet de schuld die je hebt meer zijn dan het eigendom; als je een groot eigendom hebt, is dat niet het geval omdat je de schuld kunt afbetalen door je eigen vermogen te ontdoen. Het is een systeem dat u kunt aanvragen als u merkbaar minder in staat bent om te veranderen, dus het is niet toegestaan ​​als de waarde van uw eigendom voldoende is om te worden verwijderd.
Als u aan deze twee voldoet, zou ik u willen aanbevelen om te worden geraadpleegd via specifieke vereisten door persoonlijke revalidatie, een fundamentele reddingsprocedure in plaats van door middel van een zelfstandige Corona-lening. Het is moeilijk voor het publiek om goed te produceren, omdat de inkomens en waarde van de inkomens van de laagste levensonderhoudskosten, de extra vaste uitgaven en de waarde van de eigendommen, afhankelijk van hun afhankelijke familie, veel meer omvatten dan ze denken.
Dus laten we het uitzoeken door de gevallen waarin u een aanvraag indient om uit de autonome Corona-lening te stappen en de terugtrekking te regelen. Lim, een jongeman in de dertig, heeft onlangs een bedrijf verlaten en heeft een café opgericht waar hij van had gedroomd. Een jaar na zijn pensionering werd hij zorgvuldig onderzocht en werd hij opgezet met een grondige voorbereiding en een volledige capaciteit.
Hij zou dat ook doen, want hij had niet veel kapitaal en hij had bijna het grootste deel van zijn geld moeten betalen.De eerste maand van de start was zo gespannen dat het een beetje winst maakte, en het was een beetje een beetje een infectie in het coronavirus die de volgende maand zou uitbarsten

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다